λογότυπο lubricant supplier

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ANT. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Lubricant Supplier

Η εταιρεία

Η εταιρεία ALS (ΑUTO Lubricant Supplier) Παπαδόπουλος Γεώργιος εδρεύει στη Μάνδρα Λάρισας και δραστηριοποιείται σε όλη τη Θεσσαλία από το 2012. Είμαστε επίσημοι συνεργάτες με κορυφαίες εθνικές και παγκόσμιες εταιρείες όπως η TOTAL Ελλάς ΑΕΕ, η Pakelo S.R.L., η RA.M.OIL S.p.A, η PROJECT ITALIA Srl, η L.P.C. και η Emiliana Serbatoi

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, από λιπαντικά, γράσα, φίλτρα, πρόσθετα καυσίμων, μπαταρίες έως και δεξαμενές. 

Αποτελεί δέσμευσή μας η διασφάλιση ότι ο κάθε πελάτης λαμβάνει το προϊόν που είναι το καταλληλότερο για την εφαρμογή και χρήση που προορίζεται.
Η ALS διαθέτει ιδιόκτητους χώρους γραφείων και αποθηκευτικούς καθώς και ιδιόκτητο στόλο 5 οχημάτων. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό της επιμορφώνεται διαρκώς μέσω της συνεχόμενης εκπαίδευσης, προκειμένου με ευελιξία και αφοσίωση να συμβάλουν στη μέγιστη απόδοση λειτουργίας και την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της. Η ποιότητα εξυπηρέτησης και ο άμεσος χρόνος ανταπόκρισης μας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.
Στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη νέων εφαρμογών, προτάσεων και λύσεων σύμφωνες με τις τεχνολογικές εξελίξεις της αγοράς, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τη διατήρηση της σχέσης εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας με τους πελάτες – συνεργάτες.
als logo
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ANT. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μάνδρα Λάρισας | Τ.Κ. 41 500 ​| Τ. Φ. : 2410 821259 ​| Μ. : 6946 841778
Copyright © 2020 - 2024 alspapadopoulos.gr. All rights reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram