λογότυπο lubricant supplier

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ANT. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Lubricant Supplier

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ συμμετείχε για 4η φορά στην έκθεση AGROTICA

Η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ συμμετείχε για 4η φορά στην 28η έκθεση Agrotica 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από την 30ή Ιανουαρίου μέχρι και τη 2α Φεβρουαρίου 2020, παρουσιάζοντας την εξειδικευμένη γκάμα λιπαντικών της. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις νέες συσκευασίες των προϊόντων Total που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά μέσα στους επόμενους μήνες.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, στοχεύοντας στη μείωση των λειτουργικών εξόδων, στη βελτίωση της απόδοσης και την εξασφάλιση της μακροζωίας τους εξοπλισμού. Η συμμετοχή του κόσμου στην έκθεση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με εντυπωσιακή παρουσία των Θεσσαλών αγροτών, τους οποίους και ευχαριστούμε. Η έκθεση έδωσε την ευκαιρία μαζί με τον επίσημο αντιπρόσωπό μας στην περιοχή της Θεσσαλίας Γεώργιο Αντ. Παπαδόπουλο να είμαστε δίπλα στον κόσμο του αγροτικού κλάδου, ώστε να συζητήσουμε μαζί τους και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τα ερωτήματά τους.
Η παρουσία της ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ ενισχύθηκε μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής στους χώρους της ΔΕΘ, καθώς και από την κάλυψη στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

als logo
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ANT. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μάνδρα Λάρισας | Τ.Κ. 41 500 ​| Τ. Φ. : 2410 821259 ​| Μ. : 6946 841778
Copyright © 2020 - 2024 alspapadopoulos.gr. All rights reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram