λογότυπο lubricant supplier

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ANT. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Lubricant Supplier

Τεχνικό σεμινάριο για λίπανση επιβατικών οχημάτων

Την Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου, η ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ μαζί με τον επίσημο συνεργάτη της, Παπαδόπουλο Γεώργιο (ALS-Auto Lubricants Supplier), διοργάνωσε στη Λάρισα τεχνικό σεμινάριο με θέμα τη λίπανση των επιβατικών οχημάτων. Στο σεμινάριο έλαβαν μέρος συνεργεία της περιοχής Λάρισας.

Το τεχνικό τμήμα της ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ ήταν παρόν, δίνοντας κατευθύνσεις και χρήσιμες πληροφορίες πάνω στη λίπανση των αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα, τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν: βασικά χαρακτηριστικά των λιπαντικών, τον ρόλο που επιτελεί το σωστό λιπαντικό, τις συνέπειες της κακής λίπανσης, τα λιπαντικά κινητήρα TOTAL QUARTZ, τις διεθνείς προδιαγραφές κατασκευαστών, τα αντιψυκτικά, τα γράσα, τις βαλβολίνες και πολλά ακόμα.
Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, καθώς η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από θετική. Στόχος της ΤΟΤΑΛ ΕΛΛΑΣ και του συνεργάτη της, Παπαδόπουλου Γεώργιου, είναι να βρίσκονται πάντα κοντά στους τεχνικούς και σε όσους είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση των οχημάτων, παρέχοντας σωστή πληροφόρηση και προϊόντα ανώτερης ποιότητας.

als logo
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ANT. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Μάνδρα Λάρισας | Τ.Κ. 41 500 ​| Τ. Φ. : 2410 821259 ​| Μ. : 6946 841778
Copyright © 2020 - 2024 alspapadopoulos.gr. All rights reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram